Home
systeemplafonds
systeemwanden
foto's
Contactformulier
ons adres

 

 

SYSTEEMPLAFONDS

Wilt u  graag een net afgewerkt plafond? Dan is een systeemplafond iets voor u. Ze zijn leverbaar in diverse soorten, maten, materialen en kleuren.

Systeemplafonds zijn opgebouwd uit rasters van profielen die opgehangen worden aan afhangsystemen. De plafondplaten worden hierna in het raster gelegd.     


Met een systeemplafond wordt het plafond omlaag gebracht. Hierdoor zijn systeemplafonds voor het opknappen van bestaande plafonds erg geschikt; evt gaten, verkleuringen en leidingen worden  weggewerkt en de ruimte is weer als nieuw.  Werkzaamheden aan weggewerkte kabels blijven mogelijk door het uitnemen van een plafondplaat.
 

De voordelen van een systeemplafond zijn: het is onderhoudsvrij,  geluidsisolerend en geluidsdempend.

Systeemplafonds worden aangeboden in:

  • aluminium plafonds
  • mineraalvezel plafonds
  • gipsplafonds
  • houten plafonds

 

 

Aluminium plafonds

 

Een aluminium plafond is opgebouwd uit profielen van aluminium. Een aluminium plafond biedt veel belangrijke voordelen. Aluminium plafonds oxyderen niet en zijn stof- en brandvrij. Ze zijn in diverse vormen en kleuren verkrijgbaar. Aluminium kan bovendien probleemloos worden verwerkt in zowel warme en droge als in koude en vochtige ruimtes. Toepassing buiten vormt dus ook geen enkel probleem.

Wat heeft uw voorkeur?  Brede of smalle lamellen of een kombinatie daarvan? Evenwijdig aan de muur, diagonaal of in bijzondere (90 graden) gehoekte patronen? En welke voegen en afwerkingen? Welke kleur of heeft u liever een spiegelend plafond? Dit geeft een fantastische ruimtelijke werking en is verkrijgbaar in goud-, koper- en zilvertinten. Wat vindt u van ingebouwde halogeen spotjes? Of zoekt u een fraaie oplossing voor klimaatregeling? Het kan allemaal.

 

 

  

 

 

Mineraalvezel plafonds

Platen met een zachte open structuur. Behalve isolerend ook brandvertragend.

Meest voorkomende plafondsystemen 60x60cm en 60x120cm.

 

Gipsplafond
 

Dit is een plafond waar de gipsplaten op verzinkte stalen profielen worden geschroefd. Na het monteren van de gipsplaten kan het plafond gestuct worden zodat er een geheel ontstaat

  

 

Houten plafond

De houten panelen zijn gemaakt van mdf met een fineerlaagje

 

 

 

 

 

 

eF Jee binnenafbouw | info@efjee.nl